Продукция

 

 

Предлаганите от нас изделия представляват интерес не само с перфектното си качество, но също така с изключително ниските си цени. При поръчка на по-големи количества фирмата предлага специални отстъпки.

Фирмата разполага с производствен капацитет от 650 до 850 бурета годишно. Произвеждат се бурета от 3 до 600 литра,а при предварителна заявка се произвеждат бъчви от 600 до 4000 литра.Също така по заявка се изработват саксии, ведра, каци и кашпи с различни големини.

Нашата продукция има своят достоен пазарен дял в страни като: Франция, Испания, Гърция, Германия и Италия, като в същото време задоволяваме и нуждите на българският пазар.

Всички наши продукти имат 12-месечна гаранция, поддържаме и следгаранционно обслужване. Също така извършваме и рециклиране на вече използвани бъчви.  

*Съвети за употреба и съхранение на бъчвите:

- При закупуването на нова буре е добре то да бъде напълнено с разтвор от студена вода и 1 до 3 пакета сода за бъчви /в зависимост от големината на бурето/ и да престои 24 часа, след което да се измие с чиста студена вода неколкократно, докато от бурето започне да излиза чиста вода. След тази обработка бурето е готово за използване или съхранение.

 За „болно” вино се използват бурета/бъчви/,силно изпечени ниво/ Н / на висока температура от 300*, като преди наливането на виното,бурето /бъчвата/ не се измива.

Съхранението на бурето/бъчвата/ трябва да бъде в тъмни изби с температура до 16-18 градуса.

 

 

 

Copyright © 2008